Trouwen

Elkaar het ja-woord geven op 38 meter hoogte, uitkijkend over heel Utrecht? Het kan bij WT Urban Kitchen.

Vanaf 2017 zijn wij een officiële trouwlocatie waar jullie met 40 gasten deze mooie dag kunnen beleven. De ceremonie kan plaatsvinden op de 10e verdieping, waarna u en uw gasten kunnen genieten van een lunch in ons glazen paviljoen of een diner in onze private dining ruimte op de 8e verdieping in de oude watertank.

Ons café op de begane grond is uitermate geschikt voor ontvangst, een borrel of receptie met een keuze uit diverse hapjes en dranken. Daarbij heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons terras aan het water waar ook aangemeerd kan worden.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor trouwen en/of diner, neem dan gerust contact op via het formulier of neem telefonisch contact op met 030-3031216.

 

Zij trouwden al in WT:

 

Cynthia

“Wij wilden een kleine, intieme, en ongedwongen bruiloft zonder al teveel poespas op een unieke en trendy trouwlocatie en dat hadden wij gevonden in WT Urban Kitchen en Café Brutal!
De opzet tijdens de ceremonie was speels en informeel met een opstelling van stoelen en statafels. Het uitzicht vanaf de 10e verdieping is ronduit fantastisch en de drankjes geserveerd bij Café Brutal vielen zeer in de smaak. Wij hebben gekozen voor het ‘walking dinner’ concept waarbij iedereen na de borrel ‘in de flow’ blijft zonder dat je mensen uit elkaar hoeft te halen om aan een vooraf vastgestelde tafel te gaan zitten. Onze gasten waren zeer te spreken over het concept en de hoge kwaliteit van het eten. Voorafgaand aan de ceremonie hebben wij een boottochtje over de Utrechtse grachten gemaakt inclusief lunch, wat ook door de Watertoren was geregeld. Je kunt met de boot aanmeren bij het terras van Café Brutal op de begane grond. Voor ons was het de ideale trouwlocatie en gecombineerd met uitstekende service van een leuk vlot team!”

Foto’s: Heleen Klop fotografie

Contact

location

Heuveloord 25A, 3523 CK Utrecht

opening

maandag - vrijdag
17:30 — 00:00 uur

zaterdag – zondag
12:00 — 00:00 uur