Trouwen

Elkaar het ja-woord geven op 38 meter hoogte, uitkijkend over heel Utrecht? Het kan bij WT Urban Kitchen.

Vanaf 2017 zijn wij een officiële trouwlocatie waar jullie met 35 gasten deze mooie dag kunnen beleven. De ceremonie kan plaatsvinden op de 10e verdieping, waarna u en uw gasten kunnen genieten van een lunch in ons glazen paviljoen of een diner in onze private dining ruimte op de 8e verdieping in de oude watertank.

Ons café op de begane grond is uitermate geschikt voor ontvangst, een borrel of receptie met een keuze uit diverse hapjes en dranken. Daarbij heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons terras aan het water waar ook aangemeerd kan worden.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor trouwen en/of diner, neem dan gerust contact op via het formulier of neem telefonisch contact op met 030-3031216.

Download brochure

Zij trouwden al in WT:

Cynthia

“Wij wilden een kleine, intieme, en ongedwongen bruiloft zonder al teveel poespas op een unieke en trendy trouwlocatie en dat hadden wij gevonden in WT Urban Kitchen en Café Brutal!
De opzet tijdens de ceremonie was speels en informeel met een opstelling van stoelen en statafels. Het uitzicht vanaf de 10e verdieping is ronduit fantastisch en de drankjes geserveerd bij Café Brutal vielen zeer in de smaak. Wij hebben gekozen voor het ‘walking dinner’ concept waarbij iedereen na de borrel ‘in de flow’ blijft zonder dat je mensen uit elkaar hoeft te halen om aan een vooraf vastgestelde tafel te gaan zitten. Onze gasten waren zeer te spreken over het concept en de hoge kwaliteit van het eten. Voorafgaand aan de ceremonie hebben wij een boottochtje over de Utrechtse grachten gemaakt inclusief lunch, wat ook door de Watertoren was geregeld. Je kunt met de boot aanmeren bij het terras van Café Brutal op de begane grond. Voor ons was het de ideale trouwlocatie en gecombineerd met uitstekende service van een leuk vlot team!”

Foto’s: Heleen Klop fotografie

Sharad en Lisette

“Na onze bruiloft in Nepal in 2016, wilden wij ook in Nederland trouwen. Dit hebben we gedaan op dezelfde datum als onze ‘eerste’ trouwdag in 2016, maar exact een jaar later. Aangezien we in Kathmandu een erg uitgebreide bruiloft hadden met veel gasten, wilden wij dit in Nederland klein en intiem houden met familie en beste vrienden.
Een kleine, maar vooral ook gezellige trouwlocatie in Utrecht is makkelijker gezegd dan gevonden. Uiteindelijk zijn wij bij WT Urban Kitchen terecht gekomen.
Wij zijn getrouwd op de 10e verdieping met een prachtig uitzicht over Utrecht. Na de ceremonie en taart, hebben wij hier prachtige foto’s kunnen maken vanaf de bovenste verdieping maar ook buiten langs de gracht.
Na het officiële gedeelte, hebben wij ons naar de private dining ruimte (8e verdieping) begeven, waar we heerlijk uitgebreid gelunched hebben. Dit was tot in de puntjes verzorgd met seizoensgebonden groentes en heerlijke wijnen.
Tevens konden wij “onze” ruimte een eigen touch geven met bloemen, eigen muziek etc.
Kortom, een top locatie om De grote dag te laten slagen!”

Foto’s: Herre Vermeer

Joris en Elianne

“Wat zijn wij dankbaar en wat zijn jullie fantastisch. Alles klopte, alles was zoals wij het wilde.
De gasten hebben ook onwijs genoten. Dank dank dank!”

Contact

location

Heuveloord 25A, 3523 CK Utrecht

opening

Maandag t/m zondag diner:
17:30-00:00 uur
Vrijdag t/m zondag lunch:
12:00-15:30 uur