Private Lunch & Meeting

Bent u op zoek naar een locatie voor een zakelijke lunch of diner of juist met vrienden of familie? Heeft u vragen over onze private lunch en dining opties, wilt u een reservering maken of wilt u uw lunch of diner combineren met een vergadering, neem dan gerust contact op via het formulier of neem telefonisch contact op met 030-3031216.

Download brochure

Vergaderruimte

Op de 8e verdieping van de watertoren vindt u onze vergaderruimte, gesitueerd in de originele watertank. De watertank heeft een industriële maar warme uitstraling en is daardoor zeer geschikt voor een vergadering tot 25 personen.

Private lunch

Lunchen met het mooiste uitzicht van Utrecht? De 10e verdieping van de watertoren is op maandag t/m vrijdag tot 16:00 te reserveren voor een zakelijke- of privé lunch. Hier kunt u genieten van een 2-, 3- of 4-gangen lunch vanaf 8 personen, samengesteld door onze chef. Uiteraard geldt ook hierbij dat in het menu rekening kan worden gehouden met dieetwensen en allergieën. Het is ook mogelijk om een private lunch te combineren met een vergadering op onze 8e verdieping of in de ruimte zelf.

Prijs: vanaf €200,-. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

location

Heuveloord 25A, 3523 CK Utrecht

opening

Maandag t/m zondag diner:
17:30-00:00 uur
Vrijdag t/m zondag lunch:
12:00-15:30 uur