Private Lunch en Dining

Bent u op zoek naar een locatie voor een zakelijke lunch of diner of juist met vrienden of familie? Heeft u vragen over onze private lunch en dining opties, wilt u een reservering maken of wilt u uw lunch of diner combineren met een vergadering, neem dan gerust contact op via het formulier of neem telefonisch contact op met 030-3031216.

Download brochure
 

Private dining

Op de 8e verdieping van de watertoren vindt u onze private dining ruimte, gesitueerd in de originele watertank. De watertank heeft een industriële maar warme uitstraling en is daardoor zeer geschikt voor een gezellig diner tot 40 personen.

U kunt kiezen uit een vast 4-, 5- of 6-gangenmenu, samengesteld door onze chef. Uiteraard kan in het menu rekening worden gehouden met dieetwensen en allergieën. Een mooi glas wijn mag tijdens het diner natuurlijk niet ontbreken, daarom serveren wij indien gewenst een bijpassend wijnarrangement.

 

 

Private lunch

Lunchen met het mooiste uitzicht van Utrecht? De 10e verdieping van de watertoren is op maandag t/m vrijdag tot 16:00 te reserveren voor een zakelijke- of privé lunch. Hier kunt u genieten van een 2-, 3- of 4-gangen lunch vanaf 8 personen, samengesteld door onze chef. Uiteraard geldt ook hierbij dat in het menu rekening kan worden gehouden met dieetwensen en allergieën. Het is ook mogelijk om een private lunch te combineren met een vergadering op onze 8e verdieping of in de ruimte zelf.

Prijs: vanaf €200,-. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact

location

Heuveloord 25A, 3523 CK Utrecht

opening

BRUNCH vr t/m zo 10:00
LUNCH ma t/m do 12:00
LUNCH vr t/m zo 13:00
DINER 7 dagen per week vanaf 17:00