scroll naar beneden of klik hier voor het vegetarische menu ↓
Voorgerecht
Koolrabi | rettich | pimientos de padron | dashi
Eerste tussengerecht
Witte asperge | mossel | daslook | citroen
Tweede tussengerecht (enkel bij 5 gangen)
Buikspek | tuinboon | paksoi | tandoori
Derde tussengerecht (enkel bij 6 gangen)
Brioche | forel | waterkers | Hollandse garnaal
Hoofdgerecht
Kalf | aubergine | doperwt | lavas | ansjovis
of
Spitskool | aubergine | Taggiasche olijf | walnoot
Dessert
Aardbei | verveine | rabarber | dragon
Chefs special
Langoustine | wortel | miso | kippenhuid
In plaats van voorgerecht +8 Als extra gang +14
Harder | bulgur | citroen | kreeft
In plaats van tussengerecht +6 Als extra gang +12
Selectie uit 8 kazen
Minimaal 3 stuks | per stuk +3
4 gangen 47
5 gangen 53
6 gangen 59
Wijnarrangement Per glas | per gang 6.5
Witte asperge | kwartelei | daslook | citroen
Tortilla | tuinboon | paksoi | tandoori
Brioche | knolselderij | bieslook | waterkers
Heuveloord 25A, 3523 CK Utrecht
030 303 1216
info@wturbankitchen.nl
Maandag t/m zondag diner: 17:30-00:00 uur Donderdag t/m zondag lunch: 12:00-15:30 uur