Bereiden

De ingrediënten mogen een halfuur voor bereiding uit de koeling. Het brood kunt u 7 à 8 minuten afbakken in een voorverwarmde oven van 180 graden. De beurre noisette boter is voor op het brood.

Verlaag de oven naar 160 graden, alvast voor het hoofdgerecht.
Knip het vacuüm zakje (granité) van het dessert open en leeg deze in een bakje in de vriezer. Schraap na 30 min met een vork in het bakje en laat nog in de vriezer staan.

Voor
Knip het zakje met de biet open en laat de marinade eruit lekken. Leg de zadenmix op een plateau en rol hier de biet doorheen. Leg vervolgens de biet op een bord (het liefst een kom of een wat dieper bord). Spuit hier een dot dragoncrème op en schenk de yoghurt-sherrysaus met dragonolie om de biet heen. Druk tot slot het rijstvelkrokant op de dot dragoncrème.

Tussen
Warm de vichyssoise op in een pan, niet laten koken.
Maak met een lepel een bolletje van de aardappelsalade met Hollandse garnalen in het midden van het bord.
Steek hier luchtig de krokantjes van kippenhuid in. Schenk de vichyssoise eromheen en druppel de olie van tandoori erin.

Hoofd
Vul een pan met water en warm deze op tot net voor het kookpunt, niet laten koken! Leg het spuitzakje met uiencrème en de vacuümzak met boerenkoolsaus in het water. Verwarm dit ongeveer 10 minuten.
Bak het buikspek op de vetkant bruin en krokant op middelhoog vuur, leg deze daarna op een plateau of ovenschaal samen met de aardpeer. Dit mag voor 4 à 5 minuten in de oven.
Stoof de spruiten op in een pannetje.
Leg het buikspek (verticaal) links van het bord en zout licht na. Aan de rechterkant mogen de stukjes aardpeer, tussen de aardpeer mogen dotjes uiencrème en daarop de spruitjes. Verdeel het krokante mosterdzaad en de maïs over de crème.
Steek de krokantjes van aardpeer ertussen. De saus van boerenkool mag uit het zakje tussen de buikspek en garnituren in.

Dessert
Haal de Baba uit de verpakking en snijd in tweeën. Leg deze in het bord en spuit de tonkabonencrème erbovenop. Maak het dessert af met de uitgesneden bloedsinaasappel en de granité (uit de vriezer). Schaaf deze met een vork erover.

Vegetarisch menu

De ingrediënten mogen een halfuur voor bereiding uit de koeling. Het brood kunt u 7 à 8 minuten afbakken in een voorverwarmde oven van 180 graden. De beurre noisette boter is voor op het brood

Verlaag de oven naar 160 graden, alvast voor het hoofdgerecht.
Knip het vacuüm zakje (granité) van het dessert open en leeg deze in een bakje in de vriezer. Schraap na 30 min met een vork in het bakje en laat nog in de vriezer staan.

Voor
Knip het zakje met de biet open en laat de marinade eruit lekken. Leg de zadenmix op een plateau en rol hier de biet doorheen. Leg vervolgens de biet op een bord (het liefst een kom of een wat dieper bord). Spuit hier een dot dragoncrème op en schenk de yoghurt-sherrysaus met dragonolie om de biet heen. Druk tot slot het rijstvelkrokant op de dot dragoncrème.

Tussen
Warm de vichyssoise op in een pan, niet laten koken.
Maak met een lepel een bolletje van de.aardappelsalade met granny smith en leg in het midden van het bord.
Steek hier luchtig de krokantjes van artisjok in.
Schenk de vichyssoise eromheen en druppel de olie van tandoori erin.

Hoofd
Leg de pastei (gevuld met knolselderij, aardpeer, boerenkool en spruitjes) op een plateau of ovenschaal.
Vul een pan met water en warm deze op tot net voor het kookpunt. Het water mag niet koken!
Leg vervolgens het vacuümzakje met boerenkoolsaus in het water. Verwarm dit ongeveer 10 minuten.
Schuif het plateau met de pastei in de oven voor 9 à 10 minuten.
Schep de boerenkoolsaus op het bord en leg de pastei in het midden.

Dessert
Haal de Baba uit de verpakking en snijd in tweeën. Leg deze in het bord en spuit de tonkabonencrème erbovenop. Maak het dessert af met de uitgesneden bloedsinaasappel en de granité (uit de vriezer). Schaaf deze met een vork erover.

Contact

location

Heuveloord 25A, 3523 CK Utrecht

opening

Maandag t/m zondag diner:
17:30-00:00 uur
Donderdag t/m zondag lunch:
12:00-15:30 uur