Reserveren

Reserveren voor diner op de 9e verdieping

Authentieke verdieping met geweldig zicht op de actie in de keuken! Iedere tafel in de originele watertank heeft een raam met mooi uitzicht op een deel van Utrecht. Mocht het weer het toelaten om buiten te dineren dan mogen de gasten van de 9e verdieping plaatsnemen op het dakterras op de 10e verdieping. Let op! De 9e verdieping is helaas slecht toegankelijk voor mindervalide personen. Bij twijfel adviseren wij u om altijd even telefonisch contact met ons op te nemen.

NB: Is er op vrijdag of zaterdag geen plek meer? Probeer het dan eens aan het begin van de week.
Wij helpen u graag telefonisch met het maken van een reservering. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 12:00-00:00 uur op 030-3031216.

Reserveren voor lunch of diner op de 10e verdieping

De bovenste verdieping is een glazen paviljoen van de watertoren met panoramisch uitzicht over Utrecht en omgeving. Als het mooi weer is wordt de schuifpui grotendeels open gezet zodat u op de 10e verdieping het optimale buitengevoel ervaart.

We zijn op donderdag tot en met zondag open voor lunch. Onze chef-kok Menno stelt een heerlijk 3-gangen lunchmenu samen voor € 32,- p.p. Deze lunch wordt geserveerd op de 10e etage van onze watertoren. De 3 gerechten zijn vooraf vastgesteld. Op zaterdag en zondag is het mogelijk om te kiezen voor een optionele 4e gang! In het geval van een allergie of dieetwens vernemen wij dit graag bij uw reservering. U kunt reserveren om 12.00/12.30 of 13.00 uur. U kunt lekker blijven tafelen tot 16.00 uur.

NB: Wij realiseren ons dat het druk is en reserveren daarom soms lastig gaat. Wij willen u erop wijzen dat de dagen aan het begin van de week en onze 9e verdieping sneller beschikbaar zijn.
Indien wij u kunnen helpen met het reserveren kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Contact

location

Heuveloord 25A, 3523 CK Utrecht

mail

info@wturbankitchen.nl

opening

maandag — woensdag
17:30 — 00:00 uur

donderdag — zondag
12:00 — 00:00 uur